L’escola La Mar Bella és un centre públic situat al bell mig del barri del Poblenou, a Barcelona.

L’escola inclou dues etapes d’escolarització: El segon cicle d’educació infantil, i l’educació primària. Som una escola d’una línia en ple procés de conversió en dues línies des del curs 2016-17.

La creació de la nostra escola se situa a l’any 1957. Durant aquests gairebé 60 anys de vida s’hi han anat produint força canvis, entre els que cal destacar el canvi de nom (Pío XII a La Mar Bella), canvis arquitectònics i, sobretot, una important transformació pedagògica en què han col·laborat els diferents agents de la comunitat educativa, tenint sempre en ment el desig d’innovar per tal d’anar adaptant els ensenyaments que es fan a l’escola a les necessitats canviats dels temps. La nostra escola es troba dins d’una zona innovadora i participa, juntament amb altres escoles, en els processos d’intercanvi i renovació que s’hi produeixen.

En els últims anys l’escola ha anat incorporant nous projectes i fites pedagògiques que han aconseguit un gran canvi en la manera de fer i d’ensenyar i d’aprendre.

El claustre s’ha anat marcant objectius per la transformació de l’escola, per aconseguir un aprenentatge motivador i significatiu en què l’alumne aprengui fent i en sigui el protagonista, i en què el paper de la mestra sigui el d’acompanyant i facilitadora; educar per a les necessitats de la societat actual i obtenir millors resultats; també s’ha treballat en equip per crear un línia d’escola i implicar a les famílies en el procés d’ensenyament-aprenentatge dels seus fills. En aquest moment volem consolidar i assegurar aquests objectius, i a l’hora potenciar nou projectes pedagògics per continuar amb la millora dels resultats educatius.

Equip humà

Equip directiu

Director

Esteve Puig

Cap d’estudis

Maria Campi

Secretària

Sara Seguí

Tutories

P3 A

Elena Bestit

P3 B

Júlia Coll

P3 C

Mireia Carré

P4 A

Joana Vizcaino

P4 B

Cristina Valenzuela

P5A

Cristina Solé

P5B

Aïda Márquez

1r A

Adrià Giménez

1r B

Montserrat González

2n A

Àngels Balanyà

2n B

Núria Sans

3r 

Iris Batallé

4t A

Nadia Toldà

4t B

Elisa Bosch

Carolina Dorca

6è A

Carme Roy

6è B

Montse Claverol/Maria Miravet

Mestres especialistes

Educació Física

Julià Beltrán, Esteve Puig

Educació Musical

Inma de Prado, Núria Sans, Lídia Ayllón

Educació Especial

Isabel Padilla/Maria Campi

Llengua Anglesa

Irene Escudero Àngels Balanyà, , Carolina Dorca

Suport Educació Infantil

Sara Seguí

Suport cicle mitjà i superior

Esteve Puig

TEI

Marina Baena

Vetlladores

Míriam Meneses, Neus Fabra, Sara Medina

Conserge

Gemma Enrique

Administrativa

Dolors Fenollar

Coordinadora del temps de migdia

Marta López

Equip de monitors/es temps de migdia

Mercè Carrasquer , Irene Balsera, Elena Muria, Sonia Casado, Joana Estafanell, Cristina Duarte, Montse Madrueño, Anna Salavedra, Laura Martinez, Laura Solé, Sara Medina, Jose Ramon Muñoz, Roger Castells, Laura Ribas, Aina Cornellà, Eugenia Alvarez, Andrea Claverol, Laura Rodriguez

Cuina

Manel Salmeron, Nelva Rojas, Jaume Riera