L’escola La Mar Bella és un centre públic situat al bell mig del barri del Poblenou, a Barcelona.

L’escola inclou dues etapes d’escolarització: El segon cicle d’educació infantil, i l’educació primària. Som una escola d’una línia en ple procés de conversió en dues línies des del curs 2016-17.

La creació de la nostra escola se situa a l’any 1957. Durant aquests gairebé 60 anys de vida s’hi han anat produint força canvis, entre els que cal destacar el canvi de nom (Pío XII a La Mar Bella), canvis arquitectònics i, sobretot, una important transformació pedagògica en què han col·laborat els diferents agents de la comunitat educativa, tenint sempre en ment el desig d’innovar per tal d’anar adaptant els ensenyaments que es fan a l’escola a les necessitats canviats dels temps. La nostra escola es troba dins d’una zona innovadora i participa, juntament amb altres escoles, en els processos d’intercanvi i renovació que s’hi produeixen.

En els últims anys l’escola ha anat incorporant nous projectes i fites pedagògiques que han aconseguit un gran canvi en la manera de fer i d’ensenyar i d’aprendre.

El claustre s’ha anat marcant objectius per la transformació de l’escola, per aconseguir un aprenentatge motivador i significatiu en què l’alumne aprengui fent i en sigui el protagonista, i en què el paper de la mestra sigui el d’acompanyant i facilitadora; educar per a les necessitats de la societat actual i obtenir millors resultats; també s’ha treballat en equip per crear un línia d’escola i implicar a les famílies en el procés d’ensenyament-aprenentatge dels seus fills. En aquest moment volem consolidar i assegurar aquests objectius, i a l’hora potenciar nou projectes pedagògics per continuar amb la millora dels resultats educatius.

Equip humà

Equip directiu

Director

Esteve Puig

Cap d’estudis

Maria Campi

Secretària

Sara Seguí

Tutories

P3 A

Joana Vizcaíno

P3 B

Cristina Valenzuela

P4 A

Cristina Solé

P4 B

Aïda Márquez

P5A

Sílvia Masabeu

P5B

Mercè Ribot

1r A

Àngels Balanyà

1r B

Montserrat González/Marta Spa

2n

Irene Escudero

3r A

Montserrat Gutiérrez/Júlia Coll

3r B

Elisa Bosch

4t

Montse Claverol/Cristina Chala

Carme Roy

Mònica Codina

Mestres especialistes

Educació Física

Julià Beltrán

Educació Musical

Inma de Prado, Núria Sans

Educació Especial

Isabel Padilla/Maria Campi

Llengua Anglesa

Elena Bestit, Alba Basco, Àngels Balanyà, Irene Escudero, Carolina Dorca, Irene Bosch, Mònica Codina

Suport Educació Infantil

Sara Seguí

Suport cicle mitjà i superior

Esteve Puig

TEI

Marina Baena

Vetlladores

Míriam Meneses, Neus Fabra, Sara Medina

Conserge

Gemma Enrique

Administrativa

Dolors Fenollar

Coordinador de menjador

Eduard Narváez

Equip de monitors/es

Maria Montes, Montse Madrueño, M. Àngels Pérez, Mercè Carrasquer, Elena Muria, Sonia Casado, Vero Vergés (Carlota Mas), Raquel Satorres, Laura Solé, Mònica Prats, Anna Salavedra, Marta López, Roger Castells, Elena Arnau, Mario Tórtola

Cuina

Manel Salmeron, Nelva Rojas