Ser competent en matemàtiques vol dir tenir habilitat per analitzar, interpretar i expressar dades i arguments per resoldre problemes de la vida quotidiana.
En el projecte d’aquest curs 2013/14, “VIVIM LES MATES”, ens hem plantejat un seguit d’activitats per posar en pràctica estratègies i procediments d’ampli abast i adonar-se que les matemàtiques estan presents en tot el que fem.
Sortides al Cosmocaixa i al Museu de la Matemàtica.

MOSTRA DE FOTOGRAFIA : Mira el món des d’una altra perspectiva.
Exposició feta amb les fotografies que han portat les famílies. El tema de totes està relacionat amb el món de les matemàtiques, en les seves múltiples manifestacions: figures geomètriques, mosaics, simetries, càlcul numèric, estadística i atzar, qualsevol cosa en la qual la mirada del fotògraf hagi descobert un aspecte matemàtic.

1 FIRA QUE HAN SIGUT 3
Els dies 22, 23 i 24 de maig al mati i en el pati de l’escola hem gaudit d’ una fira amb parades matemàtiques. Cada dia s’ha organitzat pensant en les diferents edats.

Fira Infantil

 

Fira 1r-2n-3r

 

Fira 4t-5è-6è

Les disfresses de la Rua de Carnaval van estar inspirades com sempre en el projecte d’escola i, seguint les ordres de Sa Majestat, ens vam disfressar de figures geomètriques, jocs matemàtics, signes i operacions i estris de mesura.

Related Projects