Castanyada 2020

Castanyes,  Panellets, Tardor, Marrameu i Marrameua, thriller, aranyes, fulles, gimcana, tallers, música…. un divendres ple d’emocions, creacions, balls, Castanyes  i rialles!!!

La festa es va distribuir en tres moments:

·         Una primera franja on els alumnes més grans havien creat uns vídeos per als més petits explicant els tallers que farien  relacionats amb la tardor. Els alumnes  d’infantil van veure com els seus companys més grans de l’escola els mostraven una proposta creativa per començar el dia de la castanyada. 

Quan van acabar, els infants de P3, P4 i P5 els van donar les gràcies virtualment.

·         Després d’esmorzar es va organitzar una gimcana on els alumnes de cicle superior feien unes proves per a la resta de primària: cuetes de colors,  cabells pintats, tatoos…  Al final cantàvem la cançó preparada amb les especialistes d’anglès.

·         I, a la tarda, com cada any, ens van visitar el Marrameu i la Marrameua!!! els alumnes de cinquè i sisè  van fer el seu ball de Halloween i vam acabar menjant les castanyes que el Manel i la Nelva ens van torrar; estaven boníssimes!!!!

Malgrat la situació que ens ha  tocat viure… des de la Comissió TAC de l’escola s’ha fet un esforç  per tal que tots els infants hagin pogut gaudir d’una Castanyada conjunta a l’escola.

Moltes gràcies a tots i a totes!

Vídeo amb els millors moments de la celebració